FIND YOUR FAVOURITE STORE!

WEBSHOPS

OUTSIDE EUROPE

  • Boutique Mini Cactus
    1224 avenue Saint-Paul St-Césaire,

    Québec, Canada

  • Bambidino 
    2 Kaya Gobernandor Nicolaas Debrot, Kralendijk
    Caribisch Nederland

O'Chill onderscheid zicht door de prijs-kwaliteit verhouding. Wij hebben een eigen fabriek en hebben dus het productieproces van onze kleding volledig zelf in de hand. Van het ontwerp tot de productie hebben wij de leiding. O'Chill heeft doordat het een eigen productie heeft veel meer controle op de kwaliteit van de collecties want bij elke stap zijn wij betrokken. De kleding gaat dus gemakkelijk langer dan een seizoen mee en zal ook worden gedragen door broertjes en zusjes.

_93A0440.jpg

UNIEK MERK

DUURZAAMHEID

Wij geloven in kwalitatief goede producten. De kleding gaat langer mee en heeft daardoor een kleinere voetprint dan de fast fashion industrie van tegenwoordig. Daarom kopen we duurzame OEKO-TEX® gecertificeerde garen in. Als het garen, de basis van de stof, van hoogwaardige en duurzame kwaliteit is, zorgt dit uiteraard ook voor een kwalitatief hoogwaardig kledingstuk.

Ook hebben we de volledige controle op de werk-omstandigheden. Kinderkleding moet net als het kind, zorgeloos zijn. Bij ons dus alleen goede werkomstandigheden en een eerlijke prijs.