top of page

FIND YOUR FAVOURITE STORE!

WEBSHOPS

OUTSIDE EUROPE

  • Boutique Mini Cactus
    1224 avenue Saint-Paul St-Césaire,

    Québec, Canada

  • Bambidino 
    2 Kaya Gobernandor Nicolaas Debrot, Kralendijk
    Caribisch Nederland

7H0A3395.jpg

De nieuwe O’Chill en B’Chill collectie is uit! Dit seizoen hebben beide merken maar liefst drie leveringen! Het aantal styles groeit elk seizoen en met de extra leveringen zijn wij super blij! Beide merken blijven zich goed onderscheiden door het kleurgebruik. Je wordt écht vrolijk van alle kleurcombinaties, vrolijke alloverprints en funny details.  Daarnaast is de kwaliteit echt prachtig. Ze hebben een eigen fabriek in Turkije en produceren de stoffen helemaal zelf.  

UNIEK MERK

DUURZAAMHEID

Wij geloven in kwalitatief goede producten. De kleding gaat langer mee en heeft daardoor een kleinere voetprint dan de fast fashion industrie van tegenwoordig. Daarom kopen we duurzame OEKO-TEX® gecertificeerde garen in. Als het garen, de basis van de stof, van hoogwaardige en duurzame kwaliteit is, zorgt dit uiteraard ook voor een kwalitatief hoogwaardig kledingstuk.

Ook hebben we de volledige controle op de werk-omstandigheden. Kinderkleding moet net als het kind, zorgeloos zijn. Bij ons dus alleen goede werkomstandigheden en een eerlijke prijs.

bottom of page